Skema Pilote Rajonale e Granteve RDPA - Pyetje & Përgjigje

Skema Pilote Rajonale e Granteve RDPA - Pyetje & Përgjigje

Rreth projektit

Në kuadër të Skemës Pilote Rajonale të Granteve lancuar nga Programi për Zhvilimin Rajonal në Shqipëri, me mbështetjen e Agjencisë të Zhvillimit Rajonal 4, u zhvilluan takime informuese me Kryetarët dhe përfaqësues të Bashkive. Duke marrë në konsideratë pyetjet e mbeldhura si në takimet informuese edhe nëpërmjet postës elektronike, PZHRSH-ja përgatiti dokumentin me “Pyetje & Përgjigje”(https://bit.ly/2rugsgs) ​ i cili mundëson sqarime mbi skemën e granteve.

Gjithashtu materialin mund ta shkarkoni dhe në linkun e RDPA-së, kliko këtu.

 

Related Downloads